jongen-opticiens-slide-kinderbrillen-1

Bij Jongen Opticiens & Optometrie vindt u de mooiste kinderbrillen

Het team van Jongen Opticiens & Optometrie is het er unaniem over eens: kinderbrillen moeten voldoen aan dezelfde voorwaarden als brillen voor volwassenen. Dit betekent dus onder andere dat de bril bij uw kind moet passen, uw zoon of dochter helemaal tevreden is met zijn of haar keuze en dat de bril comfortabel zit. Wij beschikken over een groot assortiment aan kinderbrillen en hebben voor ieder wat wils. Stap gerust binnen in onze zaak in Heerlen.

Het belang van de perfecte kinderbril

Als uw kind aangeeft vaak hoofdpijn te hebben of niet goed meer te kunnen zien, is het wellicht tijd voor een bril. Het uitzoeken van een nieuwe bril is vaak een heel karwei. Zeker indien het de kinderbril voor uw zoon of dochter betreft. Want ondanks dat ze klein zijn en nog veel moeten leren, weten ze maar al te goed welke bril ze mooi vinden en welke niet. Het is belangrijk dat de perfecte bril gevonden wordt, want alleen als uw kind zich comfortabel voelt met de bril op zijn of haar neus, zal hij of zij de bril dragen en opnieuw beter en meer ontspannen kijken.

Naar de winkel
Kinderbrillen

De beste merken en persoonlijk advies

Er zijn verschillende kinderbrillen op de markt. Vrolijk gekleurd of juist volwassener, speels of stijlvol. Net zoals bij volwassenen, geldt ook voor kinderen dat de bril moet passen bij iemands gezicht én persoonlijkheid. Heeft uw zoon of dochter bijvoorbeeld een uitgesproken persoonlijkheid? Dan is een opvallende bril misschien waar hij of zij naar op zoek is. Daarnaast is de weerbaarheid van een kinderbril belangrijk. Omdat kinderen rennen, vliegen en buitenspelen, is het belangrijk dat de bril tegen een stootje kan. Onze deskundige opticien en adviseur kijkt natuurlijk graag met jullie mee zodat uw kleine meid of jongen de bril vindt die helemaal bij hem of haar past!

Is uw kind op zoek naar een nieuwe bril? Kom dan gerust langs bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen. We beschikken over een breed assortiment van kinderbrillen.

Kom gezellig langsTop