jongen-opticiens-slide-brillen-1

Voor iedereen een perfecte bril bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen

Jongen Opticiens & Optometrie maakt graag mooi. Met brillen, welteverstaan. Het is onze overtuiging, filosofie én missie. De perfecte bril zorgt er in de eerste instantie voor dat u goed ziet, maar iets wat minstens zo belangrijk is, is dat u zich goed voelt wanneer u uw bril draagt. Dát is voor ons het belangrijkst! Alleen als u voor de volle honderd procent tevreden bent met uw bril, zult u deze met plezier dragen. Wij zorgen er graag voor dat dit werkelijkheid wordt. Geniet van uw kop koffie tijdens het passen en laat onze opticiens u voorzien van een deskundig advies op maat. Hierbij wordt naast de kleur en vorm van de bril natuurlijk ook rekening gehouden met de juiste maat en pasvorm. U gaat dus altijd met de bril van uw dromen naar huis.

Breed assortiment van brillen

Zoekt u een mooie, nieuwe bril? Stap dan gerust even binnen in onze zaak in Heerlen. Bij Jongen Opticiens & Optometrie vindt iedereen de bril waar hij of zij naar op zoek is. Elke bril heeft een eigen karakter en is voor andere typen mensen geschikt. De bril die u perfect zal staan, moet niet alleen passen bij de vorm van uw gezicht, maar moet ook aansluiten op uw persoonlijkheid en kledingstijl. We stellen ons assortiment steeds weer met zorg samen en voeren wisselende merken. Keer op keer vindt u bij ons de klassiekers, maar ook de meest trendy brillen van dat moment.

Bent u op zoek naar een nieuwe, stijlvolle bril? Kom dan gezellig langs bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen. De deur staat altijd voor u open!

Naar de winkel
Brillen collectie

Lees meer over onze collecties


Top