jongen-opticiens-slide-brillenglazen-1

Vind de best passende brillenglazen bij Jongen Opticiens & Optometrie

Natuurlijk is het van belang dat u een mooi en passend montuur op uw neus draagt. Toch is het voor optimaal kijkcomfort nóg belangrijker dat u door de juiste brillenglazen kijkt. Welke glazen u nodig heeft, is afhankelijk van de problemen die u ervaart tijdens het kijken. Stap voor de juiste brillenglazen gerust binnen bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen voor een oogtest. We geven u graag deskundig advies!

HOYA brillenglazen

Naast klantvriendelijkheid, vinden we kwaliteit ontzettend belangrijk. Omdat we onze klanten uitsluitend de best mogelijke oogoplossingen willen bieden, werken we met brillenglazen van HOYA. Het merk biedt brillenglazen van uitstekende kwaliteit en werkt met de meest geavanceerde technologieën om te blijven innoveren, zodat u de kwaliteit krijgt die u verdient. HOYA blijft zich ontwikkelen op het gebied van glasontwerp, materialen en veredelingen. De brillenglazen worden gemaakt van dun, hoogwaardig materiaal en bovendien kunt u voor uiteenlopende coatings kiezen die uw kijkcomfort vergroten.

Naar de winkel
Brillen glazen

Advies over brillenglazen

Als u een bril aanschaft, kunt u uit verschillende brillenglazen kiezen. Zo bestaan er onder andere enkelvoudige brillenglazen, multifocale brillenglazen, kantoorglazen en brillenglazen voor tijdens het sporten. Afhankelijk van uw situatie, zijn verschillende brillenglazen de beste keuze. Heeft u moeite met zien van veraf? Dan zijn enkelvoudige glazen geschikt. Ziet u zowel veraf als dichtbij niet goed? Dan zijn multifocale glazen een uitkomst. We helpen u bij Jongen Opticiens & Optometrie graag verder. Ook indien het gaat om computerglazen die het blauwe licht van beeldschermen wegfilteren of glazen voor tijdens het sporten, bent u bij ons aan het juiste adres.

U merkt het al: bij Jongen Opticiens & Optometrie kunt u altijd terecht voor een oogoplossing op maat. Stap daarom gerust onze winkel binnen en laat u onder het genot van een kop koffie adviseren over de brillenglazen die u ultiem kijkcomfort zullen bieden.

Maak een afspraak


Lees meer over brillenglazen


Top