jongen-opticiens-slide-informatie-avond-2

Events

Natuurlijk kunt u al tijden bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen terecht voor de mooiste brillen, de beste lenzen en een deskundig oogonderzoek. Maar wist u ook dat we regelmatig verschillende, leuke events organiseren? Kom gerust eens langs. 

Verschillende events bij Jongen Opticiens & Optometrie

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de best mogelijke oogoplossingen, organiseren we ook met enige regelmaat gezellige evenementen voor onze klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld een gezellige LadiesNight georganiseerd voor onze vrouwelijke klanten, maar ook de zonnebrillenshow waarbij u kennismaakt met de mooiste zonnebrillen uit de collectie, het Oktoberfeest en de Merkendagen niet worden vergeten. Dit is slechts een greep uit de evenementen waar we u natuurlijk graag zien verschijnen! 

 

 


Events in 2018

11

April

LadiesNight Tussen 19:30 en 22:30 uur bent u van harte welkom!


Abonneren op de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van data waarop de events plaatsvinden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief via het contactformulier.

Wilt u meer weten over onze informatie-avonden die Jongen Opticiens & Optometrie organiseert? Kom dan gerust langs in onze winkel in Heerlen, dan vertellen we u er graag meer over.

Contact


Top