jongen-opticiens-slide-contactlenzen-1

Kom voor contactlenzen langs bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen

Een bril verbetert uw zicht. Maar omdat niet iedereen het prettig vindt om altijd een bril te dragen, is dit niet voor iedereen de best passende oogoplossing. Voor hen kan het beter zijn om over te stappen op contactlenzen. Voor iedereen is een ander soort contactlenzen geschikt. Deze keuze voor contactlenzen is van verschillende factoren afhankelijk. De contactlensspecialisten van Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen geven u graag een deskundig advies.

Soorten contactlenzen

Er bestaan diverse typen contactlenzen. Zo kunt u kiezen voor zachte lenzen, harde lenzen, daglenzen, maandlenzen en nachtlenzen. Ieder mens is anders en daar zijn we ons bij Jongen Opticiens & Optometrie zeker van bewust. We nemen daarom alle tijd en voeren graag een deskundig vooronderzoek uit, zodat we u een gerichter advies kunnen geven over uw contactlenzen. De keuze voor de beste lenzen is dan ook afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de gezondheid van uw ogen, de kwaliteit van uw zicht en tot slot uw levensstijl. Iedereen heeft andere behoeften als het gaat om het vinden van een passende oogoplossing. Onze goed opgeleide contactlensspecialist gaat graag met u op zoek naar de contactlenzen die aan deze behoeften voldoen!

Contactlenzen van Jongen opticiens

Contactlenzen proberen: de aanpassing

Na het vooronderzoek adviseren we u graag de contactlenzen die het best bij u passen. Indien u het hiermee eens bent, worden de lenzen op maat besteld of direct aan u meegegeven. U kunt de lenzen dan proberen en tijdens de controle bij ons aangeven wat u ervan vindt. Indien nodig kunnen wij dan nog een aanpassing doen zodat het resultaat optimaal is. Tóch kan het voorkomen dat de lenzen niets voor u zijn, omdat uw ogen ze simpelweg niet accepteren. In dat geval betaalt u slechts de vergoeding voor het werk van onze contactlensspecialist. De aanpaskosten van de contactlenzen bedragen:

  • Zachte lenzen: € 50,00
  • Harde lenzen: € 60,00
  • Multifocale lenzen: € 80,00
  • Nachtlenzen: € 150,00

Bent u op zoek naar nieuwe contactlenzen of bent u benieuwd of contactlenzen iets voor u zijn? Aarzel dan niet en stap gerust binnen bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen voor deskundig advies. We zorgen er graag voor dat u de lenzen vindt die bij u passen.

Maak een afspraak Ga naar onze webshopTop