rolf-spectacles-1

ROLF Spectacles brillen

Er zijn 78 grotendeels handmatige productiestappen voor nodig om een ROLF bril te creëren, maar dan heeft u ook wel echt iets bijzonders. De brillen hebben al een Silmo d'Or (prestigieuze optiekprijs) in de categorie 'Technology and Innovation' achter hun naam kunnen schrijven en nog steeds zet ROLF Spectacles zich in om te blijven vernieuwen en uitzonderlijke nieuwe monturen te maken.

Het brillenmerk uit Tirol heeft een robuuste, karakteristieke collectie met monturen gemaakt van hout, bamboe of een combinatie van hout en steen. Allemaal 100% natuurlijk, wat betekent dat de monturen anti-allergeen zijn. Hoewel u misschien anders zou verwachten als u naar de materialen kijkt, is dat alle brillen uitzonderlijk licht en comfortabel zijn. Ook bijzonder is het feit dat er geen schroefje in het montuur te bekennen is, want door een speciale scharniertechniek is dit niet nodig.

Elke ROLF bril is een unieke, handgemaakte liefdesverklaring aan het vak en aan u als brildrager. Is de liefde wederzijds? Kom eens langs om vrijblijvend onze ROLF brillen te bekijken!

Rolf_merkenpagina1-1


Top