jongen-opticiens-slide-ooglaseren-1

Ooglaseren

Bent u geschikt voor een ooglasering?

Bent u tussen de 20 en 50 jaar en wilt u opnieuw kraakhelder zicht, zonder dat u een bril of contactlenzen hoeft te dragen? Denk dan eens na over een ooglasering. Ook hiervoor zit u bij Jongen Opticiens & Optometrie goed. Onze optometristen weten alles over refractieve chirurgie en vertellen graag over wat voor u de mogelijkheden zijn. Stap binnen in onze winkel in Heerlen en vraag om meer informatie.


Voorwaarden voor ooglasering

Een ooglasering is een spannende ingreep die vaak verschillende vragen en onzekerheden oproept. Onze ogen zijn immers een kostbaar bezit. Jongen Opticiens & Optometrie levert alleen de best mogelijke oogoplossingen. Omdat een ooglasering niet voor iedereen een geschikte oplossing is, werken we volgens een aantal voorwaarden:

  • Een ooglasering heeft alleen zin bij een sterkte tussen -8.00 en +3.00 en cilindersterktes tussen -5.00 en +5.00. Bij grotere afwijkingen (tot -23.00 en +15.00) en cilindersterktes tot -7.50 en +7.50 kunnen implantlenzen worden aangebracht.
  • Uw huidige oogsterkte dient meer dan -1.00 of +1.00 te bedragen en is de laatste jaren stabiel gebleven.
  • Omdat uw ogen volgroeid moeten zijn, is het belangrijk dat u 18 jaar of ouder bent.
  • U beschikt over een goede gezondheid.

Tot slot is de behandeling niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met een lui oog of een zicht van minder dan 50% en mensen met oogontstekingen, hoornvliesaandoeningen, netvliesaandoeningen, suikerziekte, staar, glaucoom en Sjögren.

Ooglaseren

Eerlijk advies van de optometrist

Onze optometristen zijn gespecialiseerd in refractieve chirurgie. Ze gaan graag met u in gesprek over uw wensen en persoonlijke situatie. Op basis hiervan geven ze u een nuchter, eerlijk en objectief advies over wat voor u de mogelijkheden zijn op het gebied van ooglaseren. Omdat Jongen Opticiens & Optometrie alleen een behandeling garandeert als goede resultaten kunnen worden bereikt, geven onze optometristen het ook aan indien zij denken dat een ooglasering niet de geschikte oplossing is. Zij gaan dan met u op zoek naar een beter passende oogoplossing.

Ooglaseren

Indien blijkt dat uw ogen geschikt zijn voor een ooglasering, kunnen wij de gehele behandeling voor u regelen. We werken hiervoor samen met het Oogcentrum van dokter Colla in Tongeren. Van vooronderzoek tot en met de nacontroles bent u bij hen in goede handen.

Bent u benieuwd of ooglaseren iets voor u is of wilt u meer informatie? Kom dan gerust langs bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen zodat we u er meer over kunnen vertellen.

Kom langs!


Top