jongen-opticiens-slide-ons-team-1

Maak kennis met het team van Jongen Opticiens & Optometrie

Het team van Jongen Opticiens & Optometrie bestaat uit een groot aantal gedreven medewerkers met hart voor hun vak. Dagelijks staan ze voor u klaar! Kom gerust langs in onze winkel in Heerlen voor een kennismaking.

Leo-jongen

Dolf Niesters
Samen met Jessica is Dolf eigenaar van Jongen Opticiens & Optometrie. Hij is gediplomeerd opticien en heeft de dagelijkse leiding. Hij is regelmatig te vinden op nationale en internationale vakbeurzen om de oogmode van Jongen Opticiens & Optometrie op het hoogste niveau te houden. Het vinden van het perfecte montuur én de beste brillenglazen is zijn passie..

Leo-jongen

Jessica Niesters-Jongen
Jessica is aan de Hogeschool van Utrecht afgestudeerd als Optometrist. Ze heeft veel kennis op het medische vlak, maar ze kan u ook alles vertellen over alle soorten contactlenzen. Jessica is acht jaar werkzaam geweest als optometrist binnen de oogheelkunde, maar de laatste jaren houdt ze zich voornamelijk bezig met alles wat achter de schermen moet gebeuren.

Leo-jongen

Leo Jongen
Hoewel Leo niet vaak meer in de winkel te vinden is, is hij de (grote) sturende kracht achter Jongen Opticiens & Optometrie.

Leo-jongen

Anita Jongen
Anita is onze steun en toeverlaat op de achtergrond. Naast dat zij in de winkel de gastvrouw voor klanten is, zorgt ze ook voor ons als team.

Leo-jongen

Ine Driessen
Ine is een allround medewerker. Bij haar kunt u terecht voor een oogmeting, maar ook een passend advies over brillenglazen en monturen. Daarnaast is zij de vakvrouw van ons slijpaterlier.

Leo-jongen

Francie Meulenberg
Ook Francie is een allround medewerker binnen ons team. Ze is een gediplomeerd opticien. Behalve voor een oogmeting, kunt u bij haar ook terecht voor een deskundig advies over geschikte brillenglazen, monturen en zonnebrillen.

Leo-jongen

Helma Wijenbergh
Helma is onze gastvrouw. Aan de telefoon en in de winkel is zij uw aanspreekpunt. Ze zorgt ervoor dat u door de juiste persoon geholpen wordt. Bovendien is ze verantwoordelijk voor de administratie, maar kan ook zij u adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe bril.

Leo-jongen

Sanne Pluijmen
Sanne is onze gepassioneerde verkoopadviseuse. Ze is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van brillen en zonnebrillen. Daarnaast adviseert ze u graag over de juiste brillenglazen.

Leo-jongen

Alessia Ragazzi
Alessia volgt momenteel de opleiding tot opticien en is op vrijdag en zaterdag werkzaam bij Jongen Opticiens & Optometrie. Bij haar kunt u terecht voor een advies over een mooi montuur of een zonnebril!

Leo-jongen

Laurie Savekoul
Laurie is een gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Ook bij haar kunt u terecht voor een oogmeting of wanneer u op zoek bent naar een nieuw montuur. Natuurlijk is zij ook de aangewezen persoon voor uw lenscontrole of lensaanpassing!

Leo-jongen

Imke Jacobs
Imke is opticien en volgt momenteel de opleiding Optometrie. Naast haar opleiding is ze drie dagen per week werkzaam binnen ons team. Daarnaast is ze ook nog één dag per week werkzaam op de poli oogheelkunde van het Zuyderland Eyescan. Ze is de aangewezen persoon voor uw oogonderzoek, maar door haar liefde voor mode adviseert ze u ook graag over een nieuw, passend montuur.

Leo-jongen

Lars
Lars volgt momenteel de opleiding tot opticien. Hij gaat 1 dag per week naar school. De rest van de week vindt u hem in onze zaak om u te helpen bij het uitzoeken van het perfecte montuur. Hij kan u ook adviseren over de beste brillenglazen.

Leo-jongen

Boef
Boef is onze mascotte. Hij zorgt ervoor dat we allemaal genoeg ontspanning en beweging krijgen. Bovendien maakt hij ons aan het lachen en waakt hij over onze prachtige collecties!

Liever in het echt kennismaken? Stap dan gerust eens gezellig binnen bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen. We gaan graag met u in gesprek!


Top