Loop even binnen

bij Jongen Opticiens & Optometrie

Openingstijden

  • maandag:13.00-18.00 uur
  • dinsdag:09.00-18.00 uur
  • woensdag09.00-18.00 uur
  • donderdag:09.00-21.00 uur
  • vrijdag:09.00-18.00 uur
  • zaterdag:09.00-17.00 uur
  • (koop)zondag:Gesloten

Ons team

Leo Jongen

Hoewel niet meer zo vaak binnen de winkel te vinden, is hij de (grote) sturende kracht achter Jongen Opticiens & Optometrie

 

 

Anita Jongen

Zij is onze steun en toeverlaat op de achtergrond.
Ze zorgt voor ons als team en is de gastvrouw voor u als klant. 

 

 

Jessica Niesters-Jongen
is afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als  Optometrist.  Ze heeft veel kennis op het medische vlak, maar ook van alle soorten contactlenzen is zij op de hoogte. Jessica is 8 jaar werkzaam geweest als optometrist binnen de oogheelkunde. De laatste jaren houdt zij zich vooral bezig met ''alles wat er achter de schermen moet gebeuren''.

 

Dolf Niesters
Is gediplomeerd opticien en heeft de dagelijkse leiding.  Hij is regelmatig te vinden op nationale en internationale beurzen, om de oogmode van Jongen Opticiens & Optometrie op het hoogste niveau te houden. Het vinden van het perfecte montuur én de beste brillenglazen is zijn passie!

 

Ine Driessen
Is een allround medewerkster die naast een deskundige oogmeting ook een passend advies geeft over brillenglazen en monturen. Tevens is zij de vakvrouw van het slijpatelier.

 

 

Francie Meulenberg
is ook een allround kracht binnen ons team. Ze is gediplomeerd opticien. Behalve voor een oogmeting kunt u bij haar ook terecht voor een gedegen glasadvies en voor zonnebrillen en monturen.

 

Helma Wijenbergh
onze gastvrouw. Aan de telefoon en in de winkel is zij uw aanspreekpunt. Zij zorgt ervoor dat u door de juiste persoon geholpen wordt. Bovendien is zij verantwoordelijk voor de administratie en kan zij u adviseren bij het uitzoeken van uw nieuwe bril.

 

Sanne Pluijmen
onze gepassioneerde verkoopadviseuse. Sanne is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van (zonne)brillen. En kan ze u altijd voorzien van een goed advies omtrent de te kiezen brillenglazen. 

 

Alessia Ragazzi
Alessia volgt de opleiding tot opticien en is op vrijdag en zaterdag werkzaam bij ons. U kunt bij haar terecht voor het uitzoeken van een mooi montuur of een zonnebril.

 

 

Laurie Savekoul
 is opticien en contactlensspecialist. Ze kan u helpen met het uitzoeken van een nieuw montuur en een oogmeting. En natuurlijk is zij de aangewezen persoon voor uw lenscontrole of lensaanpassing. 

 

Imke Jacobs
Imke is opticien en volgt momenteel de opleiding Optometrie. Naast haar opleiding is Imke 3 dagen per week werkzaam binnen ons team. Daarnaast is ze ook nog 1 dag werkzaam op de poli oogheelkunde van het Zuyderland Eyescan.  Zij is de aangewezen persoon voor uw oogonderzoek maar door haar liefde voor mode kan ze  u ook adviseren bij het uitzoeken van een nieuw montuur. 

Lars Eussen
Lars volgt de opleiding tot opticien. Hij kan u adviseren bij de aankoop van een nieuwe (zonne)bril en natuurlijk kunt u met uw vragen bij hem terecht.