jongen-opticiens-slide-zonnebrillen-1

De mooiste zonnebrillen in de zonnebrillenshop van Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen

Het leven is nóg leuker als de zon schijnt! Iedereen is vrolijker en bovendien is het lekker warm. Wat is er nou fijner dan naar buiten gaan en lekker genieten van de zon? Toch is één ding zeker: wat u ook in de zon doet, uw ogen moeten goed bescherm zijn tegen UV-stralingen. Kies daarom voor een mooie zonnebril en kom gezellig langs bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen. We helpen u graag verder!

Het belang van een zonnebril

Zonlicht is erg prettig, maar het vraagt veel van onze ogen. Als u te lang wordt blootgesteld aan UV-stralingen dan kan dit verschillende gevolgen met zich meebrengen. Het kan bijvoorbeeld uw ogen op de lange termijn beschadigen, waardoor u op latere leeftijd slechter begint te zien of last krijgt van staar. Ten tweede kan het licht van de zon uw zicht belemmeren. U ziet daarom beter wanneer u een goede zonnebril draagt, omdat deze de UV-stralingen wegfiltert en zorgt voor een verhoogd contrast. Hierdoor neemt u bijvoorbeeld veiliger deel aan het verkeer.

Naar de winkel
Zonnebrillen

Zonnebril als mode-accessoire

Het is dus beter als u een zonnebril draagt wanneer de zon schijnt. Maar buiten dat het beter en veiliger is om een goede zonnebril te dragen, kan deze ook een ander doel dienen. Een zonnebril kan namelijk een echte eye-catcher zijn! De modebewuste man of vrouw gaat tegenwoordig niet zonder zonnebril de deur uit als de zon schijnt. Bij Jongen Opticiens & Optometrie kunt u o.a. terecht voor zonnebrillen van de merken Ray-Ban, Prada, Tom Ford, Dita, Serengeti, Cazal, Porsche Design en Chloé. U leest het goed: het assortiment bestaat uit een variërend aanbod van zonnebrillen van vooraanstaande merken. Kiest u voor het klassieke cat-eye montuur of een opvallende, grote bril? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Dus, bent u op zoek naar een nieuwe, mooie zonnebril? Kom dan langs bij Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen. Bij ons vindt u de zonnebril die u zoekt.

Kom gezellig langs


Lees meer over onze collecties


Top